Elisa Kraal

Click "Enter" to submit the form.

Activatie

Crew zoekt crew

Sollicitatie menu: Op 29 en 30 september was er een speciaal menu beschikbaar bij McDonald’s. Namelijk: ‘het sollicitatie menu’. Het menu bestaat uit een hamburger, frisdrank, franse Frietjes en… een gesprek met de manager. En dat krijg je allemaal gewoon van McDonald’s! Da’s lekker solliciteren!

Het sollicitatie menu was te bestellen in de meeste van de McDonald’s restaurants. De manager schoof direct bij je aan tafel voor het sollicitatiegesprek. Deze actie leverde maar liefst 6200 nieuwe sollicitanten op!

Client:
McDonald's
Samenwerking
Sanne Lemmen
Award
SAN Accent Corporate-Personeel

Ook voor deze activatie maakte we een OLV waarin crewleden hun eigen leeftijdsgenoten oproepen om het sollicitatie menu te komen bestellen.

Het sollicitatie menu bleek zo’n succes, dat ze het de aankomende jaren gaan herhalen.

Mcdonald’s Inboedel

McDonald’s inboedel: Om ook HBO studenten te laten solliciteren bedachten we een activatie. Namelijk: ” McDonald’s inboedel.  Deze kan je winnen op de introweken van de hogescholen. Op deze dagen stonden we met onze inboedel midden in de stad waar crewleden studenten overtuigde om ook bij McDonald’s te komen werken. Mochten de studenten dan solliciteren, dan maakte de HBO studenten niet alleen kans op een flexibele baan, wat heel goed te combineren valt met je nieuwe opleiding. Maar ook op een mooie nieuwe inboedel voor je nieuwe studentenkamer.

Related Projects.